Braç de gitano de patata

Inici>Receptes >Braç de gitano de patata
  • Braç de gitano de patata
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 1 kg i ½ - Patates
  • 1 llauna - Tonyina en oli
  • 2 - Ous durs
  • 1 tassa - Maionesa
  • 2 - Pebrots vermells escalivats
  • 100 g - Olives negres
  • Sal
  • Aigua
Preparació:

Bulliu les patates i feu-ne un puré.
Quan sigui fred, esteneu el puré sobre un paper vegetal i aplaneu-lo fins que tingui un dit de gruix.
Poseu-hi al damunt la tonyina, escorreguda i barrejada amb una mica de maionesa.
Enrotlleu-ho, ajudant-vos del paper, per formar un braç.
Cobriu-lo de maionesa i adorneu-lo amb l’ou dur tallat a rodelles, el pebrot tallat a tires i les olives.

Variacions:
En el farciment també s’hi poden posar pèsols cuits, pebrot vermell escalivat i ou dur.
El farciment pot ser de carn de vedella o de porc rostida.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (2)
  • EEE
  • 25/08/2012 a les 15:37 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "Per a quantes persones és?¿
    "
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
  • Gastroteca.cat
  • 30/08/2012 a les 9:53 am (Europe/Berlin +02:00)
  • "Com la majoria de receptes que hi ha a la gastroteca.cat, la del braç de gitano de patata és per a 4 persones."
    • La seva puntuació
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
    • 5 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.