Botifarres amb vi

Inici>Receptes >Botifarres amb vi
Ingredients:
  • 4 - Botifarres crues
  • 1/2 l - Vi negre
Preparació:

Punxeu les botifarres i poseu-les en una paella antiadherent amb unes gotes d'oli.
Cobriu-les amb el vi i deixeu-les bullir fins que estiguin ben cuites, tombant-les a mitja cocció.
El vi s'ha d'evaporar totalment.

Variacions:
Es pot fer amb vi blanc, cava o cervesa.
Es pot acompanyar de puré de patates o de poma.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.