Botifarra dolša

Inici>Receptes >Botifarra dolša
Ingredients:
  • 600 g - Botifarra dolša
  • 1 branca - Canyella
  • 1 pela - Llimona
  • Garnatxa
  • Sal
  • Oli
  • Llard
  • Aigua
Preparaciˇ:

En una cassola amb l’oli i el llard enrossiu bÚ les botifarres.
Afegiu-hi una branca de canyella, una pela de llimona, una mica de garnatxa i aigua calenta fins que gairebÚ les cobreixi.
Deixeu-ho coure a poc a poc fins que es beguin l’aigua.

Variacions:
Es pot acompanyar aquest plat amb poma (vegeu Botifarra dolša amb poma).
Al final de la cocciˇ, podeu torrar unes llesques de pa amb la reducciˇ final.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.