Botifarra amb peres

Inici>Receptes >Botifarra amb peres
Ingredients:
  • 600 g - Botifarra
  • 8 - Peres pelades i partides a quarts
  • Llard
  • Sucre
Preparació:

En una cassola amb el llard rostiu les peres a foc lent.
Quan estiguin enrossides afegiu-hi una mica de sucre i deixeu que caramel·litzi.
En una paella a part feu les botifarres, afegiu-les a la cassola de les peres i deixeu-ho coure tot junt una estona
Afegiu-hi miques d’aigua si fa falta.
Deixeu-ho reposar abans de servir.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.