Bolets de soca amb patates i ceba tendra

Inici>Receptes >Bolets de soca amb patates i ceba tendra
Ingredients:
  • 1 kg - Bolets de soca
  • 4 - Alls tallats a lÓmines
  • 1 kg - Patates tallades a rodanxes
  • 3 - Cebes tendres tallades a rodanxes
  • Oli
  • Sal
  • Pebre
Preparaciˇ:

En una cassola amb oli fregiu els alls, les patates i la ceba tendra.
Afegiu-hi aigua i deixeu-ho coure.
A part fregiu els bolets fins que quedin bastant fets.
Els afegiu a la cassola, ho salpebreu i ho deixeu tot junt una estona.

Categoria: Bolets i cargols.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.