Blat pelat a la cassola

Inici>Receptes >Blat pelat a la cassola
  • Blat pelat a la cassola
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 350 g. - blat pelat
  • 1 - os de pernil
  • 1 - os d'espinada
  • 100 g - costella de porc
  • 100 g - cansalada
  • 100 g - llom
  • 1 - ceba
  • 1 - all
  • 2 - tomÓquets madurs
  • 1 - pela de taronja seca
  • Llorer
  • Sal
  • Pebre
  • Aigua
Preparaciˇ:

Feu bullir el blat amb l'os de pernil, l'os d'espinada i el llorer fins que estigui cuit
Mentrestant fregiu la costella de porc, el llom i la cansalada, tot tallat a trossos.
Un cop tot ros, reserveu-ho.
En el mateix oli feu un sofregit concentrat amb la ceba, l'all, els tomÓquets i la pell de taronja.
Afegiu-hi la carn i el blat, i remeneu-ho.
Cobriu-ho amb brou de coure el blat, rectifiqueu-ho de sal i pebre, i deixeu-ho coure fins que s'hagi begut quasi tot el lÝquid.

Variacions:
Es pot fer el sofregit sense tomÓquet.
Es pot aromatitzar amb altres herbes seques: sajolida, timˇ.
S'hi pot afegir pebre vermell.

Comentaris:
Ha de quedar com un arr˛s a la cassola.

Categoria: Altres receptes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.