Blat de moro escairat saltat amb ceps, cansalada i pinyons

Inici>Receptes >Blat de moro escairat saltat amb ceps, cansalada i pinyons
  • Blat de moro escairat saltat amb ceps, cansalada i pinyons
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 gr. - Blat de moro escairat cuit
  • 200 gr. - Cansalada
  • Pinyons
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre
Introducció:

Recepta elaborada amb blat escairat com a base del plat, cereal trencat molt típic de la comarca del Berguedà.

Preparació:

Netegeu els ceps sota l'aixeta i tot seguit eixugue-los bé i talleu-los a làmines.
Salteu els bolets en una paella amb oli d'oliva, juntament amb la cansalada i els pinyons.
Tot seguit, afegiu-hi el blat de moro escairat cuit.
Serviu la mescla acompanya d'un rostoll de cansalada cruixent i poseu-hi oli, sal i pebre.

Categoria: Altres receptes.
Font: Restaurant La Nau (Berga)
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.