Blat de moro anònim

Inici>Receptes >Blat de moro anònim
  • Blat de moro anònim
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 300 gr. - Blat de moro escairat
  • 1 - Peu o cua de porc salats
  • 1 - Os de pernil
  • 1 - Careta de porc
  • 1 - Boleta de sagí amb farina
  • Sal
  • Oli
Introducció:

Plat elaborat amb blat de moro escairat com a base de la recepta.

Preparació:

Deixeu el blat de moro escairat en remull la nit abans.
Poseu el peu o cua de porc a dessalar.
Es fa bullir tot plegat unes 3 hores a foc lent, amb força aigua.

Variacions:
S'hi pot posar un quarter de gallina, pilota i un grapat de mongetes blanques perquè es desfacin i lliguin més el brou.

Comentaris:
El resultat ha de ser una sopa espessa.
No porta herbes ni verdures, es diu que ha de “porquejar molt”.

Categoria: Altres receptes.
Font: Restaurant La Nau
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.