Bistec a la planxa

Inici>Receptes >Bistec a la planxa
  • Bistec a la planxa
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 4 - Bistecs de vedella
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
Preparaciˇ:

Poseu els bistecs sobre la planxa molt calenta i una mica untada amb oli.
Quan estiguin cuits d’un costat gireu-los perquŔ es coguin de l’altre.
Saleu-los a mitja cocciˇ o al final, per no endurir la carn.

Variacions:
En comptes de vedella es pot fer amb bou i amb cavall.
Amb aquest tipus de cocciˇ es poden fer moltes altres peces de carn planes.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.