Becada rostida

Inici>Receptes >Becada rostida
Ingredients:
  • 4 - Becades senceres
  • Oli
  • Llard
  • 1 copa - Vi ranci
  • Sal
  • Pebre
Preparació:

Poseu les becades, salpebrades i enllardades, al forn calent amb oli fins que s’enrosseixin.
Regueu-les amb el vi ranci i deixeu-les coure uns 15 minuts més, procurant deixar-les amb la carn rosada, sense passar-se de cocció.

Categoria: Carns.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.