BacallÓ amb panses i truita de farina

Inici>Receptes >BacallÓ amb panses i truita de farina
Ingredients:
  • 800 g - BacallÓ dessalat
  • 2 - Cebes
  • 4 - TomÓquets madurs
  • 2 grans - All
  • Julivert
  • 80 g - Panses
  • 2 - Ous durs
  • 2 - Ous crus
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Aigua
Preparaciˇ:

Enfarineu i fregiu el bacallÓ.
Feu un sofregit amb la ceba, l’all, el tomÓquet i el julivert.
A mig coure incorporeu-hi les panses remullades i la picada (safrÓ, un grapat d'ametlles, una llesca de pa fregit i dos grans d'all).
Quan el sofregit estigui fet afegiu-hi el bacallÓ, un raig d’aigua i els ous durs partits.
Deixeu-ho coure 5 minuts tot junt a foc baix.
Feu una truita rodona amb els ous crus, farina, aigua, sal i pebre, poseu-la sobre el bacallÓ i deixeu-ho 2 minuts mÚs al foc.

Variacions:
La truita es pot partir a trossos abans d’afegir-la al bacallÓ.
La farina de la truita pot ser de blat de moro.
La truita es pot fer sense ous (BacallÓ amb truita amb trampa).

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.