BacallÓ amb panses i ous durs en salsa blanca

Inici>Receptes >BacallÓ amb panses i ous durs en salsa blanca
  • Bacallà amb panses i ous durs en salsa blanca
1
Ingredients:
  • 600 g - BacallÓ dessalat
  • 4 grans - All
  • Julivert
  • 80 g - Panses remullades
  • 2 - Ous durs
  • Farina
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:

Enfarineu i fregiu el bacallÓ.
Feu un sofregit amb lĺall i el julivert.
Afegiu-hi una cullerada de farina, barregeu-la amb el sofregit i, sense parar de remenar, aneu afegint-hi aigua fins que quedi una salsa amb textura de beixamel.
Incorporeu-hi les panses, el bacallÓ i els ous durs partits a quarts.
Deixeu-ho coure 5 minuts a foc baix.

Variacions:
Sĺhi poden posar tambÚ pinyons.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.