Bacallà amb llenegues

Inici>Receptes >Bacallà amb llenegues
Ingredients:
  • 600 g - Bacallà dessalat
  • 1 - Ceba trinxada
  • 2 - Tomàquets trinxats
  • 1 gra - All picat
  • 1/2 kg - Llenegues
  • 1 copa - Vi blanc
  • Julivert
  • Farina
  • Sal
  • Pebre
  • Oli
  • Per fer la picada:
  • 1 gra - All
  • 1 grapat - Ametlles
  • 1 - Galeta
Preparació:

Enfarineu el bacallà, fregiu-lo i reserveu-lo.
Feu un sofregit amb la ceba, l’all i el tomàquet.
Afegiu-hi les llenegues, saleu-les una mica i deixeu-les coure.
Feu la reducció del vi blanc, afegiu-hi una mica d’aigua, el bacallà i la picada.
Deixeu-ho al foc 5 minuts més que cogui a foc ben baix.

Variacions:
S’hi poden afegir mongetes bullides.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.