BacallÓ amb "trumfos" de Canalda i fredolics de temporada

Inici>Receptes >BacallÓ amb "trumfos" de Canalda i fredolics de temporada
Ingredients:
  • Ż kg - BacallÓ dessalat
  • 2 kg - Trumfos (Patates)
  • 1 kg - Fredolics
  • 2 - Cebes mitjanes
  • 3 grans - All
  • 2 fulles - Llorer
  • 2 - Ous durs
  • Oli d'oliva
  • Sal
Introducciˇ:

Del restaurant Font dels Goters, de Solsona.

Preparaciˇ:

Sofregiu el bacallÓ amb una mica d'oli d'oliva (nomÚs cal fer-lo una mica dauradet) i reserveu.
Poseu les patates pelades i tallades a daus a coure.
Aprofitant l'oli de fregir el bacallÓ, sofregiu la ceba picada ben petita. A continuaciˇ tireu-hi els alls i els fredolics nets.
Un cop cuites les patates, afegiu el bacallÓ prŔviament trossejat, el sofregit amb els bolets i les fulles de llorer.
Rectifiqueu de sal i deixeu-ho coure a foc lent uns minuts.
Per acabar, ratlleu els ous durs i tireu-los per sobre del plat a punt per servir.

Font: Restaurant Font dels Goters
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.