BacallÓ al forn

Inici>Receptes >BacallÓ al forn
  • Bacallà al forn
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 600g - BacallÓ remullat
  • 2 - Cebes a rodanxes
  • 3 - TomÓquets a rodanxes
  • 1/2 kg - Patates a rodanxes
  • Farina
  • Oli
  • Sal
Preparaciˇ:

Fregiu el bacallÓ enfarinat i reserveu-lo.
Coeu les cebes, les patates i els tomÓquets al forn amb un raig d’oli.
En els ˙ltims 10 minuts afegiu-hi el bacallÓ.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.