BacallÓ a la manresana

Inici>Receptes >BacallÓ a la manresana
Ingredients:
  • 600g - BacallÓ remullat
  • 1 kg - Patates esbocinades
  • Allioli de codony
  • Sal
  • Aigua
Preparaciˇ:

Bulliu les patates i a mitja cocciˇ afegiu-hi el bacallÓ.
Tapeu la cassola i deixeu que acabi de coure tot junt.
Escorreu el bacallÓ i les patates, i serviu-ho acompanyat amb l’allioli (vegeu Allioli de codony).

Variacions:
Es pot fer amb allioli de poma en comptes d’allioli de codony.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (1)
  • Brigi
  • 23/04/2014 a les 20:51 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "EstÓ forša bÚ"
    • La seva puntuaciˇ
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
    • 3 estrelles
Productes relacionats
Pujar
Baixar
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.