BacallÓ amb carxofes

Inici>Receptes >BacallÓ amb carxofes
  • Bacallà amb carxofes
1
Ingredients:
  • 1 - Ceba
  • 5 - Alls
  • 1 - Branqueta de julivert
  • 1 l. - Brou de peix
  • 4 lloms - BacallÓ dessalat
  • 3 - Carxofes
  • Farina
  • Sal
  • Oli d'oliva verge
Preparaciˇ:

En una cassola amb oli d'oliva hi sofregim una ceba tallada , seguidamentá hi afegim una picada d'all i julivert, ho ásofregimá fins que quedi tot ben rosset.

Hi posem áuna cullerada de farina al sofregit i tot seguit afegimá el brou de peix queá hem reservat.

Netegem les carxofes, els cors de les carxofes partits a trossos els posem a la cassola, quan les carxofes estiguin cuitesá hi afegim els lloms de bacallÓ dessalats.

Rectificarem de sal. Deixem ácoure uns 10 minuts, el foc no massa alt i ja podrem emplatar.

Categoria: Peixos i mariscs.
Font: Hotel Restaurant Diego
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.