Arròs magre

Inici>Receptes >Arròs magre
  • Arròs magre
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 400 g - Arròs
  • 8 - Filets d’anxova dessalats
  • 1 - Ceba
  • 2 - Tomàquets madurs
  • 2 - Pebrots vermells escalivats i tallats a tires
  • 1 gra - All
  • Oli
  • Sal
  • 1 l - Aigua
  • 20 g - Formatge sec ratllat
  • Per fer la picada:
  • Julivert
  • 1 grapat - Ametlles
Preparació:

En una cassola feu un sofregit amb la ceba, els tomàquets i els alls.
Afegiu-hi el pebrot escalivat i l’arròs.
Remeneu-ho i mulleu-ho amb l’aigua bullent.
Deixeu-ho coure 5 minuts, afegiu-hi el formatge ratllat, col•loqueu-hi a sobre els filets d’anxova dessalats i la picada, i ho deixeu coure 13 minuts més, aproximadament.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.