Generalitat de Catalunya.
Avís legal |Afegir a favorits | Recomanar a un amic





En una cassola sofregiu amb oli els trossos d'ànec salats i empebrats, i els reserveu.
A la mateixa cassola, feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets trossejats.
Quan el sofregit estigui fet, afegiu-hi el pebre vermell i l'ànec, ho remeneu i ho mulleu amb l'aigua.
Deixeu-ho coure fins que l'ànec quedi tou.
Procureu que quedi 1 litre de caldo a la cassola i, sense que pari de bullir, hi tireu l'arròs.
Ho deixeu coure uns 18 minuts i rectifiqueu de sal i pebre.
Un moment abans d'acabar la cocció hi afegiu la picada.
Variacions:
S'hi pot afegir alguna verdura del temps.
Aquest arròs es pot fer amb polla d'aigua (arròs de polla d'aigua), fotja (arròs de fotja) o becada.
L'arròs es pot fer més caldós posant-hi més aigua.
Es poden afegir ametlles torrades a la picada.