Arr˛s bullit amb oli i alls

Inici>Receptes >Arr˛s bullit amb oli i alls
  • Arròs bullit amb oli i alls
1
Autor: gastroteca.cat
Ingredients:
  • 300 g - Arr˛s
  • 4 grans - All
  • Un raig - Oli
  • Sal
  • 1 Ż l - Aigua
Preparaciˇ:

En una olla hi poseu tots els ingredients menys l'arr˛s, que li heu de posar quan l'aigua bulli.
Deixeu coure uns 18 minuts.

Variacions:
S'hi pot afegir un tomÓquet sencer i una fulla de llorer.
Es pot fer sense all.
Es pot fer amb brou de peix en comptes d'aigua (arr˛s Clareta).

Altres noms:
Arr˛s bullit.

Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.