Arròs amb sípia

Inici>Receptes >Arròs amb sípia
  • Arròs amb sípia
1
Autor: Cultura03
Ingredients:
  • 400 g - Arròs
  • 1 - Sípia d’1 i ½ kg
  • 1 l - Brou de peix
  • 2 - Cebes
  • 2 - Tomàquets
  • Oli
  • Sal
  • Allioli negat
  • Julivert trinxat
Introducció:
Aquest plat és el popular arròs negre.
Preparació:
Netegeu la sípia, i talleu-la a trossets, reservant la tinta.
Feu un sofregit amb la ceba i el tomàquet i, quan estigui ben concentrat, afegiu-hi la sípia.
Quan la sípia comenci a ser tova, afegiu-hi l’arròs, remeneu-ho un parell de minuts, afegiu-hi la tinta deixatada i el brou de peix bullent.
Deixeu-ho coure uns 18 minuts aproximadament, primer a foc fort i després a foc moderat.
En apagar el foc, repartiu allioli negat amb julivert per sobre de l’arròs.

Variacions:
Podeu afegir una mica de la melsa de la sípia al sofregit.

Comentaris:
L'allioli negat es prepara picant l'all amb la sal i afegint-hi l'oli, sense lligar els ingredients,
Categoria: Arrossos i pastes.
Font: Corpus Culinari Català
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.