Amanida de bacallÓ amb patates

Inici>Receptes >Amanida de bacallÓ amb patates
Ingredients:
  • 1 kg - Patates
  • 4 - TomÓquets dĺamanir tallats a rodanxes
  • 1 - Ceba tallada a tires
  • 100 g - Olives arbequines
  • 1 - Pebrot vermell tallat a tires
  • Oli
  • Sal
  • 400 g - BacallÓ esqueixat i dessalat
Preparaciˇ:

Bulliu les patates, amb pell, en aigua i sal.
Peleu-les i talleu-les a rodanxes.
En una plata poseu els ingredients per capes comenšant per les patates i continuant amb el bacallÓ, la ceba, el tomÓquet i el pebrot.
Afegiu-hi les olives i amaniu-ho amb forša oli i sal.

Variacions:
S’hi pot posar ou dur trinxat.
TambÚ s’hi pot afegir pebrot verd a mÚs del vermell.
TambÚ es fa amb olives negres o verdes.
Es pot adornar amb botifarra negra i blanca i coliflor confitada amb vinagre.
Es pot acompanyar d’escarola i enciam.
Per amanir-ho s’hi poden afegir unes gotes de vinagre.

Altres noms:
Poti-poti de Mura.

Categoria: Amanides i plats freds.
Font: Corpus Culinari CatalÓ
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletÝ
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius m˛bils
Aplicatius M˛bils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.