Vedella amb Marca Q

Inici>Productes >Vedella amb Marca Q

Vedella amb Marca Q

La carn de vedella emparada sota aquest distintiu prové d'explotacions dedicades en exclusiva a la producció de carn amb Marca Q. Els animals s'hi engreixen des d'una edat inferior als dos mesos fins als 12 mesos, termini màxim per al seu sacrifici.

  • Vedella amb Marca Q
1
Distintiu:
    • Marca Q
    • Marca Q

En l'alimentació dels animals s'usen pinsos elaborats amb matèries primeres de qualitat com els cereals, lleguminoses, tortons oleaginosos, greix vegetal i complements vitamínico-minerals. Un cop sacrificats, la carn es deixa madurar com a mínim durant quatre dies. Tot el procés de producció, des de l'explotació fins al punt de venda està regulat i controlat. El resultat global és una carn molt gustosa i fibrada.

Categoria: Carn.
Propi de: Tota CatalunyaCatalunya
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Aquesta carn de vedella es ven a carnisseries de tota Catalunya en peces senceres o filetejada i envasada, degudament etiquetada amb el logotip de Marca Q i tots els requeriments legals.

Atributs i propietats nutricionals:

La vedella és una carn vermella, un aliment ric en proteïnes d'elevat valor biològic i, per tant, conté tots els aminoàcids essencials per al nostre cos. El contingut en greix varia segons la part, l'edat o l'alimentació de l'animal i, com que és un animal remugant, conté una proporció de greix saturat superior a altres carns. Cal destacar el seu contingut en ferro que, a més, s'absorbeix molt bé. Pel que fa a vitamines destaquen, com en totes les carns, les vitamines B12 i la B2.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.