Torró de Xerta

Inici>Productes >Torró de Xerta

Torró de Xerta

Producte artesanal elaborat a Xerta des de fa més d'un segle, similar a un torró però circular o triangular.

  • Torró de Xerta
1

Aquest torró, molt trencadís, presenta una forma circular molt característica que li dónen les dos neules entre les que s'hi posa, encara calenta, una massa blanquinosa feta barrejant avellanes torrades, mel, sucre, clares d'ou i canyella. També se n'elaboraven en forma triangular.

Categoria: Xocolata i dolços.
Propi de: Xerta
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Es ven a pastisseries i forns de Xerta i localitats veïnes, sobretot pels volts de Nadal.

Atributs i propietats nutricionals:

És un producte amb un elevat valor energètic, ja que els seus principals components són els hidrats de carboni i els greixos. Un altre aspecte que cal destacar són els greixos insaturats que proporcionen els fruits secs, fet que els fa beneficiosos per la salut cardiovascular. Tot i així, s'ha de consumir amb moderació.

Comentaris rebuts (0)
Territoris d'on és propi
    • Catalunya
    • Catalunya
    • Catalunya
    • Baix Ebre
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.