Taronja de Producció Integrada

Inici>Productes >Taronja de Producció Integrada

Taronja de Producció Integrada

Taronges produïdes amb mètodes que respecten la salut humana i el medi ambient, certificades pel Consell Català de la Producció Integrada, de manera que només les trobem en temporada.

  • Taronja de Producció Integrada
1
Distintiu:
    • Producció integrada
    • Producció integrada

Han seguit el seu procés natural de maduració a l’arbre i no se’ls fa cap tractament postcollita. Són, per tant, un producte fresc sense cap tipus de manipulació ni tractament. Es poden conservar sense posar-les al frigorífic durant 2-3 setmanes, allunyades de fonts de calor i sense estar exposades a la llum directa del sol. S'ofereixen quatre varietats de taronges: Navelina, Navelate, Navel Lane Late i Valencia Late. S'acostumen a consumir fresques i senceres, per postres o entre hores, però també formen part de moltes preparacions culinàries dolces i salades, on aporten la seva aroma dolça i àcida que les caracteritza.

Categoria: Fruita fresca.
Propi de: Baix Ebre, Montsià
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaides
Informació complementària:

Es comercialitzen en caixes de 5 i 10 Kg. per comanda o bé en sacs de malla de 10 kg.

Atributs i propietats nutricionals:

La taronja destaca pel seu elevat contingut en vitamina C, que afavoreix l'absorció del ferro i protegeix contra infeccions. Juntament amb el beta-carotè i els flavonoides, fan que sigui una fruita molt beneficiosa per la salut cardiovascular i amb un gran poder antioxidant. A més, les parts més properes a la pell són riques en fibra, necessària per un bon trànsit gastrointestinal.Pel que fa als minerals, destaquen el potassi i el magnesi, necessaris per un bon funcionament del sistema nerviós.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.