Ostrons del Delta de l'Ebre

Inici>Productes >Ostrons del Delta de l'Ebre

Ostrons del Delta de l'Ebre

Els ostrons són una espècie cultivada a partir dels anys 1970 a les Terres de l'Ebre, de forma complementària a la dels musclos en el moment que s'acabava la seva temporada.

  • Ostrons del Delta de l'Ebre
1
Autor: Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural
Distintiu:
    • Productes de la Terra
    • Productes de la Terra

És un mol·lusc de l'espècie Crassostea gigas adaptat a les aigües someres mediterrànies que es cultiva a la Badia del Fangar i a la Badia dels Alfacs, al parc natural del Delta de l'Ebre. La carn d'aquests ostrons és fina i molt gustosa, i es consumeix fresca, tot i que també se'n troben en conserva.

Categoria: Peix i marisc.
Propi de: Baix Ebre, Montsià
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunsetoctnovdes
Informació complementària:

Es comercialitzen frescos a les peixateries de la zona del Delta i, en conserva, en algunes botigues especialitzades.

Atributs i propietats nutricionals:

Les orelletes són un producte molt energètic. El seu component principal són els hidrats de carboni senzills. També són una bona font de proteïnes d'elevada qualitat i greixos. Dins d'una alimentació variada i equilibrada es poden consumir de tant en tant.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.