Mandarina de Producció Integrada

Inici>Productes >Mandarina de Producció Integrada

Mandarina de Producció Integrada

Mandarines produïdes amb mètodes que respecten la salut humana i el medi ambient (Certificació de Producció Integrada). Només les trobem en temporada.

  • Mandarina de Producció Integrada
1
Autor: MaMi Taronges
Distintiu:
    • Producció integrada
    • Producció integrada

Han seguit el seu procés natural de maduració a l'arbre i no se'ls fa cap tractament postcollita. Són, per tant, un producte fresc sense cap tipus de manipulació ni tractament. Les podeu conservar sense posar-les al frigorífic durant 2-3 setmanes, sempre apartades de fonts de calor, radiadors... i sense estar exposades a la llum directa del sol. Ofereixen tres varietats de mandarines (Mioro, Clemenules, Hernadina).

Categoria: Fruita fresca.
Propi de: Baix Ebre, Montsià
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genoctnovdes
Informació complementària:

Es comercialitzen en caixes de 5 i 10 kg o bé en sacs de malla de 10 kg.

Atributs i propietats nutricionals:

És una de les fruites més riques en aigua aporta menys quantitat en sucres i per tant menys calories. La proporció de fibra és apreciable. Al ser un cítric aporta unes quantitats elevades de vitamina C on el seu paper antioxidant  afavoreix nombrosos processos cel·lulars com protegir el desenvolupament de certs tumors, afavorir la cicatrització de ferides, sintetitzar col·lagen... També destaca la seva proporció en carotens que un cop al nostre organisme es transformen en vitamina A, essencial per a la vista, la pell, el cabell, les mucoses, els ossos i el bon funcionament del sistema immunològic.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.