Keks, cervesa de fajol

Inici>Productes >Keks, cervesa de fajol

Keks, cervesa de fajol

Keks, una cervesa de fajol dissenyada pel cuiner, assessor i dinamitzador gastronòmic Pep Nogué en col·laboració amb el fabricant de confitures Gerard Bech per elaborar i distribuir aquesta cervesa d'alta fermentació. Keks és la primera cervesa gironina i la primera cervesa de fajol de Catalunya i de tot l'Estat espanyol. La seva principal característica és l'us del fajol en la seva elaboració, donant una nova sortida comercial a un dels productes més característics de la Garrotxa.

  • Keks, cervesa de fajol
1

Els ingredients de Keks són: aigua, malta d'ordi, fajol, flocs de civada, flor de llúpol i llevat. És una cervesa artesana natural. No es filtra i, per tant, fa pòsit per la presència de llevats. No es pasteuritza, per la qual cosa és una cervesa viva que evoluciona. Té una vida de nou mesos i es recomana conservar-la en llocs secs, frescos i foscos, sense que hi toqui el sol i sense que no hi hagi gaires variacions de temperatura. Es recomana beure-la a una temperatura d'entre 6 ºC i 8 ºC. Té una graduació alcohòlica de 3,5% Alc.Vol. Es pot pendre sola, com aperitiu, i també marida molt bé on no arriben els vins: ous, espàrrecs, carxofa o formatges.

Categoria: Cervesa.
Propi de: Olot
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Es comercialitza en ampolla de vidre de 33cl amb tap corona.

Atributs i propietats nutricionals:

La cervesa de fajol, consumida en quantitats moderades (màxim 250 ml/dia en dones i 500 ml/dia en homes), estimula la gana i facilita la digestió. En ser un producte que no es filtra, aporta una quantitat destacada de fibra soluble, que afavoreix el creixement de la flora intestinal. El seu contingut alcohòlic ajuda a controlar els nivells de colesterol i prevé la pèrdua de massa òssia. A més, la cervesa té quantitats significatives de compostos fenòlics, amb efecte antioxidant.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.