Galetes de Santa Coloma

Inici>Productes >Galetes de Santa Coloma

Galetes de Santa Coloma

Des de fa més d'un segle a Santa Coloma de Farners s'elabora un assortiment molt variat de galetes de noms, gustos i formes diversos: teules o barrets de capellà, delícies, torpedos, virolets, canotillos, crocants, ametllats, pralinets...

  • Galetes de Santa Coloma
1
Distintiu:
    • Productes de la Terra
    • Productes de la Terra

Totes aquestes galetes es fabriquen amb quatre ingredients bàsics: ametlles, sucre, ous i farina. El fet distintiu respecte a les altres galetes és que aquestes especialitats tradicionals no duen cap mena d'additiu ni conservant artificial, sinó que la seva conservació queda garantida pels envasos protectors, que n'asseguren una data de caducitat llarga fins al moment d'encetar-los.

Categoria: Fleca i pastisseria.
Propi de: Santa Coloma de Farners
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Aquestes galetes es comercialitzen durant tot l'any envasades i sovint formant part d'assortiments, a pastisseries i forns de Santa Coloma de Farners i en algunes d'arreu de Catalunya.

Atributs i propietats nutricionals:

Les galetes són un producte amb un valor energètic elevat, ja que el seu contingut en aigua és molt baix. El seu component principal són els hidrats de carboni, fet que les fa aptes per recuperar l'energia gastada durant l'exercici. Un altre component important de les galetes són els greixos, principalment saturats, i ,a més, aporten una quantitat destacable de colesterol. Dins d'una alimentació equilibrada s'aconsella incloure-les de tant en tant en l'esmorzar o en el berenar.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.