Galetes amb Marca Q

Inici>Productes >Galetes amb Marca Q

Galetes amb Marca Q

Arreu de Catalunya s'elaboren de forma artesana galetes certificades amb la Marca Q i amb diferents denominacions en funció de l'especialitat a què facin referència.

  • Galetes amb Marca Q
1
Distintiu:
    • Marca Q
    • Marca Q

Les receptes de les diferents varietats de galetes coincideixen en la seva elaboració al forn i en uns ingredients comuns, com la farina de blat, el sucre, la mantega i la fruita seca, tots ells de la màxima qualitat. No es permeten additius, llevat de la lecitina. Pel que fa a les varietats, hi ha les tipus Maria, rodones i amb l'afegit de greixos, les neules, els melindros, les galetes d'ametlla o avellana, que han de tenir com a mínim un 20% d'aquestes fruites seques en la seva composició, les galetes de xocolata, fetes amb xocolata negra, blanca o amb llet, els ametllats, elborats amb clara d'ou i un mínim del 40% d'ametlla, i els crocants, fets en exclusiva amb ametlla i sucre (mínim del 45% d'ametlla).

Categoria: Fleca i pastisseria.
Propi de: Vilada, Mataró, Ripoll, Santa Coloma de Farners
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Aquestes galetes es comercialitzen en envasos precintats, en especialitats individuals o en assortits, amb una etiqueta on es llegeix la seva certificació de Marca de Qualitat en establiment d'arreu de Catalunya.

Atributs i propietats nutricionals:

Les galetes són un producte amb un valor energètic elevat, ja que el seu contingut en aigua és molt baix. El seu component principal són els hidrats de carboni, fet que les fa aptes per recuperar l'energia gastada durant l'exercici. Un altre component important de les galetes són els greixos, principalment saturats, i ,a més, aporten una quantitat destacable de colesterol. Dins d'una alimentació equilibrada s'aconsella incloure-les de tant en tant en l'esmorzar o en el berenar.

Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.