Espinagada

Inici>Productes >Espinagada

Espinagada

L'espinagada és una senyal d'identitat de la gastronomia poblera. Tot i que es mengen a molts de pobles del Pla de Mallorca, les més famoses són les espinagades de Sa Pobla amb anguiles de s'Albufera.

  • Espinagada
1
Distintiu:
    • Aliments Tradicionals
    • Aliments Tradicionals

Les espinagades són coques tapades, de forma rectangular, dintre de les quals hi ha diverses verdures i anguila, encara que també s'hi pot posar un altre tipus de peix (mussola o gató) i fins i tot alguns la farceixen de llom. El nom fa referència als espinacs, una de les verdures que s'empren en el seu farciment. Altra caracterísitica n'és la picantor, sembla que originàriament motivada per rebaixar el fort gust de l'anguila.

 

Categoria: Fleca i pastisseria.
Propi de: Sa Pobla
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
des
Informació complementària:

L'espinagada es menja sobretot per les festes de Sant Antoni, tot i que en certes ocasions es menja en festes familiars.

Comentaris rebuts (0)
Territoris d'on és propi
    • Illes Balears
    • Illes Balears
    • Illes Balears
    • Sa Pobla
Receptes
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.