Coca de forner

Inici>Productes >Coca de forner

Coca de forner

Amb un ampli ventall de variacions segons l'elaborador, la coca de forner és una tradicional coca de pa dolça que es feia per complementar la venda d'aquest aliment.

  • Coca de forner
  • Coca de forner
  • Coca de forner
1
2
3
Autor: gastroteca.cat
Distintiu:
    • Productes de la Terra
    • Productes de la Terra

Es tracta d'una coca de massa prima i cruixent i, segons el forner, presenta aspectes i dimensions diferents. Té un sabor acaramelat dolç, sol presentar una forma allargada i pesa normalment al voltant del mig kilo. S'acostuma a consumir per esmorzar o berenar, amb unes preses de xocolata o sucada amb xocolata desfesta o llet. És preferible consumir-la el mateix dia ja que té tendència a endurir-se.

Categoria: Fleca i pastisseria.
Propi de: Tota Catalunya
Informació complementària:

Es comercialitza a moltes fleques d'arreu de Catalunya.

Atributs i propietats nutricionals:

Els ingredients de la coca de forner fan que sigui un producte ric en hidrats de carboni, tant complexos (de la farina), com simples (del sucre). Això el fa una bona font d'energia.

Comentaris rebuts (1)
  • NINA
  • 14/06/2013 a les 15:24 pm (Europe/Berlin +02:00)
  • "La millor coca que he provat a Barcelona es troba a psg maragall al costat de les antigues galerias Varsovia bonisima , sencilla i espectacular"
    • La seva puntuació
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
    • 4 estrelles
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.