Cervesa Rosita

Inici>Productes >Cervesa Rosita

Cervesa Rosita

Rosita és una cervesa artesanal elaborada a Tarragona.Fabricada amb productes propis de l’elaboració artesanal de cervesa, això és, aigua, malta d’ordi, llúpols, llevat, mel i sucre. No s’hi afegeix en cap moment cap altre producte conservant ni que canviï les seves propietats organolèptiques.

  • Cervesa Rosita
1

Rosita és una cervesa rossa, de carbònic fi i elegant, amb certa densitat en copa, escuma blanca amb tons marfil, cremosa i constant, amb bona persistència. A causa de la presència de llevats de la segona fermentació, és tèrbola.Olfactivament es mostra molt afruitada, amb molta persistència del gra infusionat, notes de plàtan i poma vermella, records a melasses i torrats molt subtils, molt complexa. En boca és dolça i llaminera al principi, per a passar a notar tot el seu volum aromàtic i gustatiu amb un pas dens i gras. Les notes de gra torrat, records a mel i fruita madura, prenen ara el seu màxim esplendor. La seva bona acidesa fa que el pas per boca no resulti pesat i puguem gaudir de tota la seva complexitat. El postgust és elegant, amb una fina amargor, balsàmica, molt subtil, cosa que deixa una boca neta i molt fresca, sense sensació de pesadesa. La temperatura òptima de servei: 6º / 8º C. Maridatge: Ideal com a aperitiu. La seva subtil amargor i la seva fruitositat la fan ideal per a productes difícils de maridar; espàrrecs verds, carxofes, amanides, verdures a la graella, cargols (amb salsa, bullits, a la llauna…). Aguanta bé les carns blanques i peixos blaus.

Categoria: Cervesa.
Propi de: Tarragona
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Es comercialitza en ampolles de vidre de 33 cl amb tap corona.

Atributs i propietats nutricionals:

La cervesa, consumida en quantitats moderades (màxim 250 ml/dia en dones i 500 ml/dia en homes), estimula la gana i facilita la digestió. També aporta una quantitat destacable de fibra soluble, que afavoreix el creixement de la flora intestinal. El seu contingut alcohòlic ajuda a controlar els nivells de colesterol i prevé la pèrdua de massa òssia. A més, la cervesa té quantitats significatives de compostos fenòlics, amb efecte antioxidant.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.