Cervesa Negra

Inici>Productes >Cervesa Negra

Cervesa Negra

Negra (Stout Ale) és una Cervesa negra irlandesa d'alta fermentació amb quatre cereals: ordi, blat, civada i sègol de la Companyia Cervesera del Montseny.

  • Cervesa Negra
1

Els ingredients són maltes (pale ale, chocolat, cafè, crystal, caramalt i malta negra), cereals (ordi torrat, flocs d'ordi, de blat, de civada i de sègol), flor dels llúpols (hallertau hersbruck, northern brewer i styrian golding) i llevat. És una cervesa amb molt cos i de color torrat, per gaudir d'un sabor intens. Combina la complexitat de sabors torrats amb la suavitat dels cereals, per donar lloc a una cervesa nutritiva i regeneradora. La temperatura òptima de servei és entre 8 i 15ºC.

Categoria: Cervesa.
Propi de: Seva
Calendari de temporada
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
genfebmarabrmaijunjulagosetoctnovdes
Informació complementària:

Es comercialitza en ampolles de vidre de 33cl amb tap corona.

Atributs i propietats nutricionals:

La cervesa, consumida en quantitats moderades (màxim 250 ml/dia en dones i 500 ml/dia en homes), estimula la gana i facilita la digestió. També aporta una quantitat destacable de fibra soluble, que afavoreix el creixement de la flora intestinal. El seu contingut alcohòlic ajuda a controlar els nivells de colesterol i prevé la pèrdua de massa òssia. A més, la cervesa té quantitats significatives de compostos fenòlics, amb efecte antioxidant.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.