Plana de Vic Cooperativa - Vic

Inici>On comprar >Plana de Vic Cooperativa - Vic

Cooperativa agrària, Botiga

Plana de Vic Cooperativa - Vic
Adreça: C/ Rambla Hospital, 42
Municipi: Vic
Codi Postal: 08500
Comarca: Osona
Territori: Catalunya
Telèfon: 93 881 47 84
Fax: 93 889 70 63
Correu electrònic: vic@planadevic.cat
Horaris:
De dilluns a divendres de 9.00h a 14.00h i de 16.30h a 20.30h. Dissabte de 9.00h a 14.30h i de 17.00h a 20.30h
 • Plana de Vic Cooperativa - Vic
1
Distintiu:
  • Implica't
  • Implica't
Productes:

Les botigues Plana de Vic es van crear l'any 2005 amb l'objectiu de buscar una nova via de sostenibilitat per al sector agroramader i poder tancar el cercle del control de l'alimentació amb la fase de comercialització.

Es comercialitzen productes procedents de les explotacions dels mateixos socis, productes d'altres cooperatives i de productors artesans. Així, es converteixen en un espai de proximitat per vendre productes frescos i oferir la màxima confiança i seguretat al consumidor.

La carn de porc i de vedella és el producte estrella de la cooperativa. Procedent d'animals de les explotacions dels socis de la cooperativa, segueix un estricte procés de traçabilitat que permet identificar l'origen de l'animal, la seva alimentació durant tot el cicle de vida i l'explotació de la qual procedeix.

Vic és una ciutat de llarga tradició agroramadera on, des de sempre, s'ha criat molt bestiar, sobretot porcs i, per tant, tota la carn i tots els elaborats que se'n deriven són apreciats, a més de tenir les oficines de la cooperativa en aquesta mateixa població. Per això la de Vic, que es va inaugurar el 23 de febrer del 2005, va ser la primera botiga del projecte, i va ser a partir de l'aprenentatge de la gestió del negoci i dels clients que es va traslladar tot el coneixement a les obertures següents. Com a punt diferencial, la botiga de Vic amplia l'oferta de productes amb un taulell de carn tradicional, una fleca que forneja el pa cada dia i una secció de fruita de temporada. Per càrrega i descàrrega es pot aparcar a l'espai habilitat de l'Economat del carrer Morgades, 4, i els aparcaments privats més propers són a la Plaça Major i al Passeig.

Cooperativa Plana de Vic té establiments a Vic, Barcelona i l'Ametlla del Vallès.

Enllaços:
Comentaris rebuts (0)
Troba'l a
  • Catalunya
  • Catalunya
  • Osona
Ubicació
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
 • Facebook
 • youtube
 • flickr
 • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.