Pastisseria La Vienesa

Inici>On comprar >Pastisseria La Vienesa

Productor, Botiga, Elaborador

Pastisseria La Vienesa
Adreça: C/ Pujada Pont de Pedra , 1
Municipi: Girona
Codi Postal: 17004
Comarca: Gironès
Territori: Catalunya
Telèfon: 972 486 046
Correu electrònic: pastisseria@lavienesa.cat
Horaris:
De 8:30h a 14:00h i de 16:30h a 20:30h
  • Pastisseria La Vienesa
  • Pastisseria La Vienesa
  • Pastisseria La Vienesa
  • Pastisseria La Vienesa
  • Pastisseria La Vienesa
  • Pastisseria La Vienesa
  • Pastisseria La Vienesa
  • Pastisseria La Vienesa
  • Pastisseria La Vienesa
  • Pastisseria La Vienesa
  • Pastisseria La Vienesa
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Altres productes que comercialitza:
  • Trefins de Sant Feliu
  • Panellets
  • Bombons
  • Marron glaçé
  • Panettone
  • Gelats artesans
  • Biscuit Glaçé
  • Flocs de Sant Josep
Productes:

La pastisseria La Vienesa es avui dia, la pastisseria més antiga i de més tradició de Sant Feliu de Guíxols.

 

Fundada a l'any 1929 per l'Arcadi Viñas Cargol que, després d'haver de deixar el seu primer negoci a la Plaça d'Espanya de Barcelona (a causa de la reestructuració del barri per l'exposició del 1929) , va decidir establir-se a Sant Feliu de Guíxols degut potser, a la forta industria punyent en aquell moment com era la del suro i per les connotacions de petita ciutat que tenia ja Sant Feliu en aquella època.

 

Probablement per aquests motius, la primera "Vienesa", es va obrir al carrer Capmany on segons l'Arcadi, a l'hora d'anar a les fàbriques de suro, hi havia "riuades" de gent que passaven per allí al davant.

 

En aquells temps el producte "estrella" de La Vienesa eren sens dubte els "pans de Viena" i altres especialitats vieneses totalment novedoses a la ciutat que van donar ja des de l'inici un gran renom a l'establiment.

 

L'època de l'industria del suro va anar passant i en arribar el turisme a la Costa Brava es va obrir la segona pastisseria, situada a on encara està actualment, a la Rambla Vidal.

 

Amb els anys el fill del fundador, l'Albert Viñas, després de fer molt bons aprenentatges de l'ofici a Barcelona, va continuar i va fer encara més gran el negoci familiar, que sempre havia tingut com a objectiu principal donar el millor servei possible i sobretot amb la màxima qualitat.

 

Després d'un desgraciat incendi que va destruir totalment La Vienesa als voltants de l'any 1970, la pastisseria es va reconstruir amb un caire estètic molt avantguardista per aquella època, que amb petites reformes de forma continuada, s'ha anat actualitzant fins al dia d'avui.

L'any 1999, el negoci continua creixent i s'obre una nova pastisseria La Vienesa a Girona, en ple barri vell, molt a prop del emblemàtic Pont de Pedra i de la Rambla.

 

Ara ja fa temps que la tercera generació de pastissers de La Vienesa empeny amb força i ens porta diverses novetats i especialitats pastisseres d'arreu del món, com poden ésser el Panettone, el Plum Cake, i diverses elaboracions franceses que en Toni Viñas ens ofereix amb gran passió per tot el que fa, sense oblidar la pastisseria de tradició que tants èxits els hi ha donat.

 

No hi falten tampoc elaboracions tant ganxones com la seva especialitat, els taps de suro "trefins", els típics bunyols de triangle de Sant Feliu i com no les "delícies al Licor Bonet".

 

Així doncs, la pastisseria La Vienesa després de més de 80 anys d'existència intenta seguir i augmentar la qualitat dels seus productes que tant han fet gaudir durant tots aquests anys a tots els ganxons i visitants de Sant Feliu de Guíxols.

Comentaris rebuts (0)
Troba'l a
    • Catalunya
    • Catalunya
    • Gironès
Ubicació
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.