VII Jornades de la Galera i la cuina marinera

Inici>Agenda >VII Jornades de la Galera i la cuina marinera
Febrer
De l’11 al 27 de febrer de 2011
VII Jornades de la Galera i la cuina marinera

Les galeres i la cuina marinera seran les protagonistes indiscutibles de Cambrils de l'11 al 27 de febrer. Durant les jornades, que enguany arriben a la 7a edició, els restauradors de la vila oferiran la millor cuina marinera en els seus menús especials.

 

Al llarg de dues setmanes hi haurà diverses activitats paral·leles relacionades amb la gastronomia, com el tast de vins del dissabte 19  i 26, la fregida de galeres i calçots de Cambrils amb oli Extra Verge Do Siurana de la Cooperativa de Cambrils (3€) el diumenge 20 i el tast d'olis el dilluns 21.

 

Però el plat fort arriba el diumenge 27, amb la Galerada popular al Port de Cambrils, on tots els visitants podran gaudir d'una degustació de fideus amb galeres segons la recepta tradicional d'abordo de la Confraria de Pescadors de Cambrils i degustació d'arròs amb canana segons la recepta típica dels pescadors de la Confraria Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita. Preu degustació amb cava i vermut 3 euros.

 

A més a més, del 14 al 25 de febrer, es celebrarà el concurs "De la mar als Fogons" per a joves cuiner/es.

Enllaços:
Productes:
Arxius associats:
Municipis: Cambrils (Baix Camp).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.