Jornada 'La venda de proximitat, eines per arribar al consumidor'

Inici>Agenda >Jornada 'La venda de proximitat, eines per arribar al consumidor'
Gener
19 de gener de 2011
Jornada 'La venda de proximitat, eines per arribar al consumidor'

El Museu Industrial del Ter de Manlleu acull el proper dimecres 19 de gener la jornada tècnica "La venda de proximitat, eines per arribar al consumidor".

Amb l'objectiu de transferir el coneixement necessari al sector perquè sigui un sector competitiu i de qualitat i es pugui adaptar amb més facilitat a les noves condicions que marca la normativa i el mercat, s'organitza anualment i des de l'any 2006 les Jornades Tècniques Fira de Reis: Sostenibilitat i innovació en el sector agroramader.

En cada edició de les jornades es tracta una temàtica diferent relacionada amb aquests àmbits, analitzant quines són les eines necessàries per afrontar els nous reptes de futur i avançar cap a la qualitat.

Aquest 2011 les Jornades Tècniques es celebraran el dia 19 de gener i sota el títol "Venda de proximitat, eines per arribar al consumidor" es treballarà el tema de la venda directa, quines tendències de consum hi ha actualment, com estructurar l'empresa comercialitzadora, i quines estratègies seguir per vendre millor el producte. Vegeu el programa de les Jornades en la documentació adjunta.

Enllaços:
Arxius associats:
Municipis: Manlleu (Osona).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.