Fira del Gall de Vilafranca del Penedès

Inici>Agenda >Fira del Gall de Vilafranca del Penedès
Desembre
18 i 19 de desembre de 2010
Fira del Gall de Vilafranca del Penedès

El cap de setmana del 18 i 19 de desembre té lloc a Vilafranca del Penedès, la tradicional Fira del Gall, on l'aviram autòcton serà el protagonista de totes les activitats.

 

L'acte més emblemàtic és el Mercat d'aviram de pagès, amb servei d'escorxador i plomatge gratuït, on es podran adquirir galls negres Penedès sacrificats i plomats. A l'espai Super Celler i al Rebost de Nadal es farà venda de vins negres, rosats i blancs DO Penedès, caves, licors i altres productes selectes d'alimentació artesana. A la Mostra de cuina d'aviram es podran degustar un total de 20 receptes d'aviram, des dels plats més tradicionals als més innovadors, tots ells acompanyats d'una selecció de vins negres de la DO Penedès.

 

Entre les activitats paral·leles del cap de setmana destaca el mercat d'artesania, brocanters i pintors, l'exposició-concurs de raça de gallina penedesenca, el taller de fotografia "La fira del Gall", visites enoturístiques a l'Alt Penedès i el concurs popular de truites.

 

A més a més, deu restaurants de Vilafranca prepararan menús especials dedicats a l'aviram, la Fira del Gall i als vins negres de la DO Penedès en els seus propis establiments. Per degustar tranquil·lament en parella, en família o amb els amics les delícies de la cuina de l'aviram no tan sols durant el cap de setmana de la Fira del Gall , sinó també durant tots els dies laborables i festius previs.  Receptes diferents a totes els restaurants, des de les més tradicionals a les mes novedoses, amb un distintiu comú la qualitat en els producte si en el serveis

Enllaços:
Productes:
Arxius associats:
Municipis: Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.