Fira de Sant Ermengol, la fira dels formatges artesans dels Pirineus

Inici>Agenda >Fira de Sant Ermengol, la fira dels formatges artesans dels Pirineus
Octubre
15, 16 i 17 d'octubre de 2010
Fira de Sant Ermengol, la fira dels formatges artesans dels Pirineus

En el marc d'una de les fires més antigues de Catalunya, la mil.lenària Fira de Sant Ermengol, la Seu d'Urgell acollirà en un espai comú una quarantena de formatgers artesans provinents de tot l'arc pirinenc, del Mediterrani a l'Atlàntic i dels vessants nord i sud de la serralada. Els visitants podran trobar formatges elaborats als Pirineus catalans, aragonesos, navarresos, bascos i francesos.

Cada formatgeria disposa d'un estand d'exposició i degustació, i són els propis productors qui ofereixen els seus formatges, tant al nombrós públic que any rera any ens visita, com als professionals de la distribució i la restauració d'arreu del país, que cada vegada més tenen la Seu com a punt de referència del formatge artesà.

Destaca la gran qualitat i varietat dels formatges que trobareu a la Fira de Sant Ermengol, que s'ha convertit en un aparador immillorable per conèixer i difondre la situació i tendències del sector formatger artesà d'arreu dels Pirineus.

A més de la venda i degustació dels formatges, la Fira de Formatges Artesans del Pirineus és el paraigües sota el que es desenvolupen d'altres activitats estretament relacionades amb l'elaboració i el consum de formatges de qualitat.

Al llarg dels dies que dura la Fira hi haurà la Jornada tècnica "La qualitat de la llet de formatgeria", el tradicionalConcurs de Formatges Artesans dels Pirineus, tallers infantils d'elaboració de formatge, tastos guiats de formatges, tast guiat de cerveses, tast guiat de vins de la DO Empordà, concurs de Cuina del Formatge, taller i tast de confitures i conserves vegetals i demostració de cuina "El formatge a la cuina".

Enllaços:
Arxius associats:
Municipis: La Seu d'Urgell (Alt Urgell).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.