Festa del Xató de Vilafranca del Penedès

Inici>Agenda >Festa del Xató de Vilafranca del Penedès
Gener
23 de gener de 2011
Festa del Xató de Vilafranca del Penedès


El diumenge 23 de gener Vilafranca del Penedès acollirà de nou la Festa del Xató, organitzada pel Patronat Municipal de Comerç i Turisme i el Gremi d'Hosteleria de l'Alt Penedès amb la col·laboració del Consell Regulador de la DO Penedès.

La Festa del Xató de Vilafranca és primera de les xatonades populars del 2011 que, fins al proper mes d'abril, se celebraran en l'àmbit de la Ruta del Xató i com ja ve sent habitual hi participaran els gremis d'hosteleria del Baix Penedès, Sitges i Vilanova i la Geltrú que oferiran als visitants degustacions de les respectives varietats d'aquesta popular salsa.

Durant el matí d'aquest diumenge, es comptarà també amb un mercat d'artesans i pintura a més d'inflables per als més petits.

Amb la voluntat de promocionar i fomentar el consum de Xató dins el propi territori de la ruta, durant tot el matí es duran a terme exhibicions d'elaboració de les quatre varietats de Xató: del Vendrell, Sitges, Vilanova i Vilafranca a càrrec dels Mestres Xatonaires professionals de cadascun dels gremis d'hosteleria participants.

A partir de les 12 del migdia tindrà lloc els tradicionals 3 Tombs organitzats per l'Associació Sant Antoni Penedès.
El seguici de cavalls i carruatges sortirà des de la Zona Esportiva i transcorrerà per diversos carrers de la Vila, on faran els tres tombs reglamentaris de la festa.

Enllaços:
Arxius associats:
Municipis: Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.