3r Mercat de les espècies, productes i artesania d’Argençola

Inici>Agenda >3r Mercat de les espècies, productes i artesania d’Argençola
Juny
15 de juny de 2013
3r Mercat de les espècies, productes i artesania d’Argençola

Argençola inundarà els carrers de la vila amb olors, sabors i colors amb el 3r Mercat de les espècies, productes i artesania, que tindrà lloc el proper dissabte 15 de juny. Aquest mercat rememora el paper de la Catalunya Central en el cultiu del safrà al segle XIX.

 

Durant tot el dia hi haurà l'exposició "Herbes d'Argençola. Colors, olors i sabors", dedicada a les espècies i el seu paper dins la gastronomia; la mostra "Aromes i remeis", manats de plantes de totes menes acabades de collir amb rètols identificatius del nom popular, el nom en llatí, i l'explicatiu de les propietats medicinals o culinàries; la mostra de destil·lació de les espècies, amb mostra d'un destil·lador i de l'extracció dels olis essencials de les espècies; mostra d'herbes de la ratafia; ambientació aromàtica "El Racó Aromàtic" on gaudirem d'un ventall d'aromes estimulants en diferents moments del dia; parada tradicional marroquina, i maquillatge amb henna, a càrrec la Sara de Cal Serrats, ambientació musical i possibilitat de visitar les instal·lacions de productors locals.

 

El programa d'activitats inclou una sortida de reconeixement d'herbes remeieres, el Mercat de les espècies, amb productors i artesans, el tercer Concurs de sals condimentades, visita guiada per les parades d'espècies, productors i artesans, taller de flors premsades, dinar popular amb paella d'espelta i blat egipci, taller de decoració de mobles amb temes vegetals, xerrada sobre "Tradicions culinàries pairals i monàstiques" , taller de cuina al voltant de les espècies, taller d'elaboració de ratafia i actuacions musicals.

Enllaços:
Arxius associats:
Municipis: Argençola (Anoia).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.