16a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu

Inici>Agenda >16a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu
Desembre
10, 11 i 12 de desembre de 2010
16a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu

La Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu arriba, enguany, a la 16a. edició. Durant el segon cap de setmana de desembre els carrers i places del centre històric hi concorren milers de visitants per les més de 160 parades amb una amplia oferta de productes artesans i articles nadalencs, essent el protagonista el "Torró Artesà de Borrego de Cardedeu", elaborat pels mestres pastissers de la Vila.

 

Els actes d'inauguració tenen lloc a la plaça de Sant Corneli, centre neuràlgic de la Fira amb els parlaments de les autoritats, pregoner local, convidats de molt honor i amb la Pubilla i l'Hereu de la Vila com a mestres de cerimònia, i finalitzen amb l'encesa del "Foc de la Fira", que caldeja la popular escudella i dona caliu al públic assistent cremant sis tones de llenya durant tres nits i tres dies.

 

El programa d'actes és força lluït i participatiu: l'escudella de la Fira, per a mil persones, el "caga-tió" per a la mainada, uns quatre cents infants, xocolata amb coca per a mil persones, xaranga  pel àmbit de la fira, torrades amb i acompanyaments a l'entorn del "foc de la Fira", inflables, tallers, sardanes, exposicions, pessebres, concursos,etc. i altres novetats.

Enllaços:
Arxius associats:
Municipis: Cardedeu (Vallès Oriental).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.