160a Fira de la Candelera

Inici>Agenda >160a Fira de la Candelera
Febrer
4, 5 i 6 de febrer de 2011
160a Fira de la Candelera

Molins de Rei celebra els propers 4, 5 i 6 de febrer la 160a edició de la Fira de la Candelera, la fira agrícola més antiga del Baix Llobregat i que té una vessant gastronòmica molt important.

 

Prèviament, des del dilluns 31 de gener fins divendres 3 de febrer, cada dia hi haurà tastos guiats d'olis,  vins i caves al Mercat Municipal, i el dimarts 1 i dimecres 2, tindran lloc les jornades tècniques agràries.

 

A partir del divendres 4 ja es podrà visitar el recinte firal, on destaca l'espai Fira de Vins, on es podran fer degustacions i maridatges amb diversos vins i caves. A diferents carrers i places de Molins de Rei es podrà visitar la Fira del Planter, dels Arbres Fruiters i de la Jardineria, la Fira de la Maquinària Agrícola i de Jardineria, la Mostra de Bestiar, la Fira de Brocanters i del Col·leccionisme, la Fira d'Artesans i Fira d'Encants, la Fira Ecològica i la Fira d'Alimentació, amb  una àmplia i diversa varietat de productes alimentaris de qualitat i parades d'artesania d'alimentació.

 

Paral·lelament hi haurà un on grapat d'activitats lúdiques per a tothom, concerts, exposicions, tallers per a infants, cercaviles... que podeu consultar al programa adjunt.

Enllaços:
Arxius associats:
Municipis: Molins de Rei (Baix Llobregat).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.