15a Fira de l’Oli d’Espolla

Inici>Agenda >15a Fira de l’Oli d’Espolla
Gener
Del 17 al 23 de gener de 2011
15a Fira de l’Oli d’Espolla

Des de fa anys Espolla celebra la Fira de l'Oli, uns dels productes més preuats del municipi. Enguany arriba a la 15ª edició, del 17 al 23 de gener, amb un munt de propostes pels amants de l'or líquid.

 

Durant tota la setmana diversos restaurants de la comarca oferiran menús especials amb "La cuina de l'olivera", però el plat fort serà el diumenge 23. Divendres 21 escalfa motors amb un taller d'iniciació al tast d'olis, al celler cooperatiu d'Espolla, i dissabte 22, tindrà lloc una xerrada-taller.

 

Durant tot el diumenge 23 hi haurà la popular fira comercial de l'oli i l'olivera pels carrers d'Espolla, amb els trullaires de la comarca i artesans, exposició i venda de planter, productes, eines i maquinària referents a l'oli i l'olivera, fira d'artesans i elaboradors de productes de la zona de l'Albera i la venda del bol i el Caldo de la Fira.

També hi haurà un punt de recollida d'oli de cuina per reciclar, exposició de fotografies sobre el procés d'elaboració de l'oli d'oliva fetes pels nens i nenes d'Espolla, mostra de tractors històrics i eines velles. A les 4 de la tarda es celebrarà una altra edició del concurs de llançament de pinyol d'oliva i tot seguit, lliurament dels premis als guanyadors dels concursos de conservar olives, llançament de pinyol i decoració de balcons i portals.

En el document adjunt trobareu moltes més activitats.

Enllaços:
Productes:
Arxius associats:
Municipis: Espolla (Alt Empordà).
  • banner vols ser a gastroteca
  • amb distintiu
  • es temporada de
Notícies Gastroteca
No us perdeu cap esdeveniment
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.