El seu navegador no suporta JavaScript! El seu navegador no suporta incrustar objectes!
Gastroteca
Gastroteca
UN SERVEI DE QUALITAT

Des del Programa de Comercialització Agroalimentària de la Direcció General de Comerç estem treballant per promoure la comercialització dels productes agroalimentaris locals, incentivant així el consum de proximitat i responsable i la generació de sinèrgies de sostenibilitat i complementarietat a escala local entre productors, distribuïdors i consumidors.

En aquest marc hem posat en marxa la iniciativa ‘Càtering amb el bo i millor de la nostra terra’. L’objectiu és promoure els productes locals en els serveis de càtering, facilitant-vos la informació de les empreses que ofereixen servei de càtering amb productes locals. La informació d’aquestes empreses es pot obtenir també a través del mapa interactiu de Catalunya per comarques que hi ha en aquest portal, entenent que d’aquesta manera es facilita l’accés a les empreses més properes.

A través d’aquest espai web trobareu el llistat actualitzat de les empreses participants en la iniciativa; us encoratgem doncs, que tingueu present aquesta informació a l’hora d’encarregar un servei de càtering.

Aví­s legal | 2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya - Generalitat de Catalunya. Assignar com a pàgina d'inici | Recomanar a un amic