Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí núm. 21 - Desembre 2010 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti21.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí núm. 21 - Desembre 2010
Actualitat
 
fintot_544_27_0.jpgEl sector de la tòfona enceta temporada amb optimisme

fintot_554_27_0.jpgL'Empordà explota la seva marca alimentària

fintot_555_27_0.jpgLa venda directa s'obre al turisme per promocionar-se

fintot_556_27_0.jpg"La xocolateria catalana està al mateix nivell que la de Suïssa o Bèlgica"

fintot_557_27_0.jpgSlow Food fa un balanç positiu de la campanya Km 0

 
A fons
 
fintot_568_27_0.jpg
La pastisseria catalana es reinventa per consolidar la seva marca internacional

 
 
Agenda
Desembre
fintot_548_27_0.jpg Del 4 al 19 de desembre
II Jornades de l'Oli Nou de l'Empordà
Girona
fintot_562_27_0.jpg 10, 11 i 12 de desembre
37a Fira Avícola de la raça Prat
El Prat de Llobregat
fintot_563_27_0.jpg 10, 11 i 12 de desembre
16a Fira de Nadal i del Torró Artesà
Cardedeu
fintot_564_27_0.jpg 16 de desembre
V Jornada de Seguretat Alimentària i Administració Local
Barcelona
fintot_565_27_0.jpg 18 i 19 de desembre
Fira del Gall de Vilafranca del Penedès
Vilafranca del Penedès
Veure més actes d'aquest mes 
banner.jpg
fintot_566_27_0.jpg
fintot_567_27_0.jpg
La veu del sector

Fins a quin punt la pastisseria i xocolateria han contribuït a prestigiar la gastronomia catalana al món?

fintot_553_27_0.jpg

"La gastronomia catalana ha estat liderada més per la restauració que no per la pastisseria tot i que ambdues es donen suport mútuament. En cuina, s'ha sabut motivar la gent jove i nosaltres això hem d'aprofitar-ho per fer el mateix amb els joves pastissers." VEURE MÉS >>

Christian Escribà
Pastisser d'Escribà Barcelona


fintot_558_27_0.jpg

"El nostre país té grans pastissers i artesans xocolaters, gran qualitat de producte però potser mitjans insuficients per treballar de cara a l’exterior. Moltes de les nostres empreses són petites i artesanes i, per capacitat i infraestructura, els resulta difícil aspirar a creuar fronteres." VEURE MÉS >>

Bibiana Romero
Tècnica de la Fira del Torró d'Agramunt


fintot_559_27_0.jpg

"El món de la pastisseria i la xocolateria han contribuït a promocionar la gastronomia catalana al món com a àmbits de la nostra cultura gastronòmica que van de la mà. [...] Juntament amb els cacaus, [la xocolata] s'ha anat incorporant a la cuina com a ingredient per salses i postres." VEURE MÉS >>

Olivier Fernández
Director de l'Escola del Gremi de Pastisseria de Barcelona


fintot_560_27_0.jpg

"La cuina i la gastronomia han aprofitat l'embranzida de la pastisseria per aconseguir el prestigi que tenen avui dia. El calendari pastisser potser és el més ric del món, ja que no hi ha celebració que no tingui el seu pastís corresponent tot i que amb els anys algunes tradicions s'han anat perdent." VEURE MÉS >>

Julià Castelló
Propietari de la Pastisseria Castelló de Girona


fintot_561_27_0.jpg

"El fet que els restaurants hagin incorporat el dolç i la pastisseria als seus menús ha ajudat a promocionar aquest sector gràcies també al seu alt nivell de qualitat. El problema és si el consumidor ho percep o no tal i com sí ho fa el gastrònom." VEURE MÉS >>

Ramon Morató
Director de Chocolate Academy


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2011 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.