Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí núm. 15 - Juny 2010 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti15.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí núm. 15 - Juny 2010
Actualitat
 
fintot_388_20_0.jpgVideoentrevista a Josep Ramon Castells, president de la Federació de Productors de Mol·luscs del Delta

fintot_385_20_0.jpgL’Ecosostenible Wine debatrà sobre el canvi climàtic al sector vitivinícola

fintot_386_20_0.jpgEl Montsià presenta un oli d’oliveres mil•lenàries

fintot_375_20_0.jpgLa cirera arriba a plena temporada

fintot_387_20_0.jpgLa marca Vall d’Aran, a punt per començar-se a aplicar

 
A fons
 
fintot_377_20_0.jpg
Prova pilot per explotar turísticament les muscleres del Delta de l’Ebre

 
 
Agenda
Juny
fintot_379_20_0.jpg Del 5 al 27 de juny
III Jornades Gastronòmiques del Pop
Mont-roig del Camp - Miami Platja
fintot_393_20_0.jpg 7, 9 i 11 de juny
Com guanyar presència i notorietat a la xarxa? Internet i web 2.0 per al sector del vi
Vilafranca del Penedès
fintot_395_20_0.jpg 19 de juny
1ª Fira d'Herbes i Alimentació Ecològica
Cardedeu
fintot_394_20_0.jpg 21 i 22 de juny
Jornades Innova Comerç al Gran Teatre del Liceu
Barcelona
fintot_396_20_0.jpg Del 28 de juny al 3 de juliol
Tasta l'Òpera
Lleida
Veure més actes d'aquest mes 
banner.jpg
fintot_397_20_0.jpg
fintot_398_20_0.jpg
La veu del sector

Què representa la gastronomia per l’activitat econòmica de les Terres de l’Ebre?

fintot_392_20_0.jpg

"Les empreses han tingut un paper important a l’hora d’impulsar la producció agroalimentària com a sector de pes al nostre territori però també les institucions han ajudat potenciant la marca Terres de l’Ebre, que s’associa tant al nostre paisatge com a la gastronomia; per la seva banda, la restauració ha sabut estar a l’alçada i ha experimentat una gran millora l’última dècada. " VEURE MÉS >>

Joan Mª Riera
Director tècnic de Gandesa de Vins


fintot_384_20_0.jpg

"Des del nostre col·lectiu organitzem activitats contínuament per donar a conèixer la nostra gastronomia com les diades dedicades a la galera, el musclo, el llagostí, l’arròs i la Diada Tasta Mar, entre d’altres." VEURE MÉS >>

Imma Boria
Presidenta del col•lectiu de Cuina de la Ràpita-Delta de l’Ebre


fintot_389_20_0.jpg

"L’oferta gastronòmica no és només important per als restaurants sinó també perquè esdevé un gran aparador i atractiu per a tots els potencials visitants. [...] Potser una de les mancances que tenim és que tots els restaurants hauríem d’apostar per utilitzar productes autòctons, el que es traduiria en un impuls per la cuina d’aquí." VEURE MÉS >>

Joan Capilla
Gerent de l'Hotel Algadir del Delta, Amposta


fintot_390_20_0.jpg

La gastronomia a les Terres de l’Ebre és el motor més important de la nostra economia.[...] és la roda que fa que la resta de sectors es moguin. L’atractiu per aquells que venen a menjar és saber que allò que tenen al plat és natural i fresc, un producte autòcton del lloc que estan visitant." VEURE MÉS >>

Mercè Pérez
Restaurant Can Casanova, Deltebre


fintot_391_20_0.jpg

"Productors, restauradors i empreses turístiques han de treballar conjuntament per lligar, encara més, els diferents sectors i poder disposar d’una oferta que pugui donar resposta al nou tipus de turisme." VEURE MÉS >>

Josep Monclús
Director Serveis Territorials d’Innovació, Universitats i Empresa de Terres de l’Ebre


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.