Butlletí

Inici>Butlletí

Aquí trobareu l'últim butlletí de la gastroteca.cat. Al menú de la dreta podreu consultar la resta de butlletins publicats.

Butlletí Núm. 13 - Abril 2010 - Gastroteca.cat.
Si no pot visualitzar aquest missatge correctament, faci clic aquí­:
http://www.butlleti.gastroteca.cat/publicats/butlleti13.htm
Subscriure's   |   Reenviar   |   Donar-se de baixa   |   Contacte  |   Butlletí Núm. 13 - Abril 2010
Actualitat
 
fintot_322_17_0.jpgVídeo entrevista a Joan Roca, cuiner d’El Celler de Can Roca

fintot_334_17_0.jpgEls llibreters promocionaran el vi i el cava catalans per Sant Jordi

fintot_335_17_0.jpgLa Gastroteca i la FCAC busquen a Facebook la millor felicitació de Sant Jordi

fintot_332_17_0.jpgEl Perelló convoca els amants de la mel i l’oli a Firabril

fintot_333_17_0.jpgEls agromercats del Vallès Oriental esperen repetir èxit

 
A fons
 
fintot_324_17_0.jpg
Catalunya aposta per potenciar l’oferta enoturística

 
 
Agenda
Abril
fintot_326_17_0.jpg 12 d’abril
1ª Jornada Tècnica Poboleda Vins
Poboleda
fintot_336_17_0.jpg 14 d’abril
Presentació del col•lectiu Cuineres del Bages al Palau Robert
Barcelona
fintot_346_17_0.jpg 15 d’abril
Presentació del projecte d’una guia de productors
Tarragona
fintot_338_17_0.jpg Del 18 al 20 d'abril
HostelCat, 2a Fira Professional d'Hostaleria i Restauració
Reus
fintot_339_17_0.jpg Del 29 d’abril al 2 de maig
Biocultura
Barcelona
Veure més actes d'aquest mes 
banner.jpg
fintot_341_17_0.jpg
fintot_340_17_0.jpg
La veu del sector

Quin moment viu l’enoturisme a Catalunya?

fintot_331_17_0.jpg

"Ha arribat l’hora d’estructurar l’oferta per a la creació de producte i la seva posterior comercialització. Aquesta és una tasca que ha de ser global i identificable i que s’ha de fer entre els establiments del club i amb el propi territori, així com la necessària recerca de noves línies de comercialització." VEURE MÉS >>

Núria Sala Rius
Directora del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès


fintot_342_17_0.jpg

"L’enoturisme ha de ser prioritari i que deixi de ser un mer complement del celler per convertir-se en una important font d’ingressos, tant pel productor com per tot de sectors que també se’n beneficiaran. [...] El futur està en passar a l’acció. Res d’esperar que els clients vinguin." VEURE MÉS >>

Joan Pagès
Portaveu de la Taula de Treball d’Enoturisme de Pimecava


fintot_343_17_0.jpg

"A l’Empordà hem decidit engegar una plataforma tecnològica a Internet per agrupar tota l’oferta enoturística que ens servirà per identificar el territori d’una manera clara i donar a conèixer els seus vins i les rutes disponibles. [...] Volem que serveixi per diversificar l’oferta turística i desestacionalitzar les visites." VEURE MÉS >>

Lluís Murias
Impulsor del projecte Vinsdelemporda.com


fintot_344_17_0.jpg

"L’enoturisme és una molt bona eina per a la comercialització i la comunicació del celler. [...] Una clau de l’èxit de l’enoturisme és la cooperació de tots els agents: cellers, restaurants, allotjaments i botigues especialitzades, que han de treballar plegats per crear un destí amb peculiaritats pròpies i atractives pel visitant." VEURE MÉS >>

Carles Mera
Soci consultor de Vinexus


fintot_345_17_0.jpg

"Encara hi ha molt camp per recórrer. Estem lluny, per exemple, de territoris com Califòrnia i altres de la Unió Europea on l’enoturisme és un de les principals atractius turístics. Falta estructurar millor l’oferta i també un impuls per part de les administracions per donar a conèixer els productes de la terra com el vi." VEURE MÉS >>

Cristina Beltran
Responsable de l’Oficina de Turisme del Priorat


 

Subscriure's |  Reenviar  | Donar-se de baixa  | Contacte
2010 Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya
Generalitat de Catalunya
Registreu-vos al butlletí
Informeu-vos de les nostres novetats:
Xarxa gastroteca.cat
  • Facebook
  • youtube
  • flickr
  • twitter
Aplicatius mòbils
Aplicatius Mòbils
Una nova forma de connectar-se a gastroteca.cat
Mapa interactiu
 
Trobeu el que busqueu en el nostre mapa.